ΤΟ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ''

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το φροντιστήριο Αριστοτέλειο λειτουργεί στη Φλώρινα για περισσότερο από 29 χρόνια με υπεύθυνη σπουδών την Αρετή Δήμου-Οικονόμου, διατηρώντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες που έχουν όραμα, σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη, στηρίζουν, επιβραβεύουν, ωθούν, μεταδίδουν γνώση και κυρίως αγαπούν τους μαθητές.

Ο σεβασμός στη μοναδικότητα κάθε μαθητή μας, η γνώση και οργάνωση του εκπαιδευτικού μας προσωπικού σε συνδυασμό με την αποτελεσματική εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων πρακτικών εκπαίδευσης, μας οδήγησε τάχιστα στην κορυφή της επιτυχίας με δεκάδες αριστούχους κι επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο.

Οι καθηγητές μας αποτελούν εγγύηση επιτυχίας, γιατί διαθέτουν άριστη επαγγελματική γνώση, μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, συνεχή κατάρτιση κι ενημέρωση, αλλά κυρίως πάθος κι αγάπη για τα παιδιά.

Το φροντιστήριο Αριστοτέλειο στη Φλώρινα έχει μακρόχρονη πορεία και φροντιστηριακή εμπειρία, με ουσιαστική προσφορά στα μαθητικά δρώμενα, μακριά από τους συμβατικούς τρόπους και πρότυπα.

Μοιραζόμαστε την αγωνία των μαθητών κι επενδύουμε στη συναισθηματική τους ισορροπία, προσεγγίζοντάς τους, ώστε να νιώθουν ασφάλεια κι ότι είμαστε πάντα δίπλα τους για το παραμικρό τους πρόβλημα.

Ο καλός δάσκαλος έχει πρώτιστο στόχο τη χαρά του μαθητή μέσα από τη δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία και μετά την επιτυχία. Ένα παιδί που αισθάνεται βάρος το φροντιστήριό του είναι αδύνατον να στοχεύσει στην κορυφή.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να αισθάνονται σίγουρα για τον εαυτό τους, όταν φτάνουν στην πόρτα των εξετάσεων και να έχουν τη μόνιμη στήριξη καθηγητών που αγαπούν το μάθημά τους με πάθος και όραμα.

Με αδιάλειπτη σκληρή δουλειά από κοινού καθηγητές, μαθητές και γονείς, με αρμονική συνεργασία, κατανόηση, αξίες, αγάπη και μεράκι, όλοι μαζί θα γευτούμε την ανείπωτη χαρά της επιτυχίας των παιδιών μας.

Κι αυτό για το Αριστοτέλειο φροντιστήριο της Φλώρινας αποτελεί ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ''

Αρετή ΔΗΜΟΥ, Φιλόλογος

Θεοδώρα ΤΖΩΤΖΗ, Φιλόλογος

Μάχη ΔΑΛΑΚΗ, Φιλόλογος (Υπεύθυνη τμ. Δημιουργικής Γραφής)

Μαρία ΣΑΠΑΡΔΑΝΗ, Φυσικός

Μενέλαος ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, Φυσικός

Νίκος ΠΑΠΑΣ, Μαθηματικός

Σίμος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, Χημικός

Μαρκέλλα ΚΑΡΑΚΟΛΗ, Γραμματέας

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στο Αριστοτέλειο φροντιστήριο Φλώρινας ξεχωρίζουμε γιατί:

ΠΑΡΟΧΕΣ