Υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ 2020 – Ανακοίνωση για την υγειονομική εξέταση και την πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) – Ημερομηνίες, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, ιατρικές εξετάσεις, επιτροπές

  • Published

Υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ 2020 – Ανακοίνωση για την υγειονομική εξέταση και την πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) – Ημερομηνίες, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, ιατρικές εξετάσεις, επιτροπές

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας ενημερώνουμε ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Ποιοι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 μπορούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους (2019-2020) οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, κατέθεσαν αίτηση – δήλωση στο Λύκειό τους για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Υποψήφιοι που ΔΕΝ δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσματα, διότι η αίτηση – δήλωση ήταν δεσμευτική.
Τι ισχύει για την εισαγωγή αποφοίτων με το 10% (χωρίς νέα εξέταση) στα ΤΕΦΑΑ

Όσοι απόφοιτοι διεκδικούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι αυτοί ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ.
Για να συνεχίσετε την ανάγνωση πατήστε εδώ.