Διαδικτυακό Σεμινάριο για το Ερμηνευτικό Σχόλιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων

  • Published

Διαδικτυακό Σεμινάριο για το Ερμηνευτικό Σχόλιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις της #ΟΕΦΕ και των #Πανελλαδικών , η προσοχή των υποψηφίων και των δασκάλων τους στρέφεται όχι μόνο στην πρόσληψη επιπλέον γνώσεων , αλλά και στην καλύτερη αξιοποίηση των υπαρχόντων , ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η περίπτωση απώλειας μορίων , εξαιτίας μιας ενδεχόμενης ελλιπούς ή αποτυχημένης απάντησης!
Στην προσπάθεια αυτή το #ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ συνδιοργάνωσε με το φιλολογικό φροντιστήριο #ΛΕΞΗ σεμιναριακό μάθημα , με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην ερμηνεία του λογοτεχνικού σχολίου.
Κεντρικός ομιλητής ο κ. Ioannis Tasiopoulos, φιλόλογος -συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου #Λέξη και συγγραφέας , ο οποίος με πολύ βιωματικό τρόπο μας εισήγαγε στον κόσμο της λογοτεχνίας και βοήθησε όχι μόνο στο να δώσει τεχνικές και πρακτικές αποσυμβολισμού του λογοτεχνικού κειμένου , αλλά να μεταδώσει στα παιδιά την αγάπη για αυτήν και τα μηνύματά της!
Στην επιτυχημένη αυτή διαδικτυακή συνάντηση – μάθημα συνέβαλαν με τις πολύτιμες παρατηρήσεις -οδηγίες τους αξιόλογοι καθηγητές και κυρίως φίλοι – συνάδελφοι : η κα #ΆνταΓάκη , φιλόλογος -διορθώτρια έκθεσης στις Παν/κές , ο κ.#ΤάσοςΠέτκος φιλόλογος-ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου #Μάθηση στην Έδεσσα , ο κ. #ΘοδωρήςΠέτκος, φιλόλογος.
Όταν η #γνώση ,το #μεράκι και η #αγάπη για τη γλώσσα συναντιούνται , τότε δημιουργούνται τέτοιες όμορφες δράσεις!
#Ένα_μεγάλο_ευχαριστώ σε όλους τους διδάσκοντες και κυρίως στους Γιάννης-Ρίτα Τασιόπουλος-Τσιγκρέλη!
Ήταν ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά μας!
#Ένα_μεγάλο_μπράβο στους μαθητές της Γ ‘Λυκείου του Αριστοτελείου για την καθολική και ενεργή συμμετοχή τους!